Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkopeamberblokjes.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Vul eenvoudigweg het formulier in en sluit deze bij het in pakket. Als we het product hebben ontvangen en deze in perfecte staat verkeerd ontvangt
u het aankoopbedrag binnen enkele dagen op uw rekening. Het is van belang dat u de onderstaande instructies opvolgt zodat wij uw retourzending zo snel en goed mogelijk kunnen afhandelen.
1. Vul dit herroepingsformulier in.
2. Plaats het artikel in de originele verzenddoos of een andere stevige kartonnen doos. Zorg dat u het retourformulier bijsluit. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.
4. U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:
Goedkope Amberblokjes
St. Victorplein 2
2741 JN
Waddinxveen
Nederland
5. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.
6. Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.
7. Bewaar uw verzendbewijs totdat we de verwerking van uw retourzending hebben bevestigd.
8. Houdt er rekening mee dat als producten gebruikt, gedragen, beschadigd of niet
compleet zijn, we de retour niet aannemen.
Bijlage I: Herroepingsformulier
Herroepingsformulier.docx

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@goedkopeamberblokjes.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.