Wij stellen ons graag aan u voor. Goedkope Amberblokjes is importeur van de originele geurblokjes uit Marokko.

De blokjes worden handgemaakt op ambachtelijke wijze volgens een eeuwenoud en traditioneel recept. Van hoge kwaliteit met een onweerstaanbare geur die langdurig mee gaat. Een waar genot voor de zintuigen.

Meld u aan als klant bij Goedkope Amberblokjes en koop Marokkaanse geurblokjes in voor uw bedrijf. Als directe importeur hebben wij een breed assortiment aan geurblokjes. Ook kunt u bij ons terecht voor handgemaakte woonaccessoires rechtstreeks uit Marokko. Doordat wij direct in contact staan met onze artisans kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden en garant staan voor eerlijke handel. Onze artikelen zijn ruim op voorraad en worden regelmatig vernieuwd en aangevuld.   

Als wederverkoper verwelkomen wij u graag in onze B2B webshop. Als klant bij Goedkope Amberblokjes kunt u geurblokjes en gerelateerde items als woondecoratie inkopen. Ons assortiment is zowel voor lifestyle en woonwinkels als voor salons etc. zeer geschikt. De enige voorwaarde voor het inkopen bij ons is een geldig KvK en BTW nummer.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee.

Geurige groet,

Team Goedkope Amberblokjes