Amberblokjes groothandel

 

Bent u enthousiast geworden over onze producten en wilt u Marokkaanse geurblokjes verkopen in uw winkel, salon of webshop? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

- Scherpe prijzen
- Eigen import
- Hoge kwaliteit
- Snelle levering
- Lage afnameWij stellen ons graag aan u voor. Goedkope Amberblokjes is importeur van de originele geurblokjes uit Marokko.

De blokjes worden handgemaakt op ambachtelijke wijze volgens een eeuwenoud en traditioneel recept. Van hoge kwaliteit met een onweerstaanbare geur die langdurig mee gaat. Een waar genot voor de zintuigen.

Meld u aan als klant bij Goedkope Amberblokjes en koop Marokkaanse geurblokjes in voor uw bedrijf. Als directe importeur hebben wij een breed assortiment aan geurblokjes. Ook kunt u bij ons terecht voor handgemaakte woonaccessoires rechtstreeks uit Marokko. Doordat wij direct in contact staan met onze artisans kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden en garant staan voor eerlijke handel. Onze artikelen zijn ruim op voorraad en worden regelmatig vernieuwd en aangevuld.   

Als wederverkoper verwelkomen wij u graag in onze B2B webshop. Als klant bij Goedkope Amberblokjes kunt u geurblokjes en gerelateerde items als woondecoratie inkopen. Ons assortiment is zowel voor lifestyle en woonwinkels als voor salons etc. zeer geschikt. De enige voorwaarde voor het inkopen bij ons is een geldig KvK en BTW nummer.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee.

Geurige groet,

Team Goedkope Amberblokjes

 


 

Inloggen op de beveiligde webshop doet u gemakkelijk met het algemene wachtwoord. Het wachtwoord ontvangt u per e-mail na uw aanvraag.

 

Klantaccount

U kunt ervoor kiezen om een klantaccount aan te maken op de webshop. Hiermee maakt u het voor uzelf gemakkelijk om een (vervolg)bestelling te plaatsen en kunt u te allen tijde uw bestellingen inzien.

 

Account aanmaken

Zodra u een bestelling plaatst krijgt u de optie om een account aan te maken of in te loggen. Klik hier om u te registreren.

 

Inloggen via de webshop

U kunt inloggen op uw account via de webshop. 

 

U ziet daarna een overzicht van de bestellingen die u geplaatst heeft en de mogelijkheid om uw gegevens te wijzigen.

 

Verder kunt u:

- Detail van iedere bestelling bekijken

- De status van iedere bestelling zien (in behandeling, betaald, verzonden)

- Facturen van uw bestellingen downloaden

- Track & Trace informatie van een bestelling inzien

 

BTW-verleggingsregeling

De standaardeisen van de EU over belastingen hebben wij standaard in ons systeem verwerkt. 

 

Als u een bestelling plaatst met de volgende eigenschappen, dan wordt 0% BTW verrekend en is op de factuur 'BTW verlegd' te zien:

- U bent een bedrijf 

- U komt uit een andere EU-lidstaat én geeft een geldig BTW-nummer op